Användarvillkor

§1 Personuppgifter

Alla ansökningar hanteras av de långivare som vi rekommenderar vilket gör att LånaPengarna.com inte hanterar några personuppgifter. Inga personuppgifter lagras alltså på LånaPengarna.com och vi utför inte några kreditupplysningar.

§2 Ansvar

För skador eller konflikter beträffande lån, avtal eller överenskommelser mellan dig som låntagare och långivare ansvarar LånaPengarna.com ej. Ersättning för skador i eventuella tvister som uppstår mellan dig som låntagare och långivare kan ej utkrävas från LånaPengarna.com. LånaPengarna.com kan ej heller ses som delaktig i eventuella tvister. Endast du som låntagare och den långivare som beviljar lån är delaktiga i de avtal som skrivs. LånaPengarna.com ta heller inget ansvar för att informationen som står på hemsidan är 100% korrekt. För att ta del av de allmänna villkoren som gäller för respektive lån, se respektive långivares hemsida.

Ta inga lån som du inte kan betala tillbaka. LånaPengarna.com rekommenderar alltid att du budgeterar din ekonomi innan du ansöker om lån. Vidare rekommenderar vi personer med stora skulder eller låg inkomst att inte ansöka om lån.

§3 Ändring av allmänna villkor

De allmänna villkoren kan komma att ändras av LånaPengarna.com. Du rekommenderas att hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren.

Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka