Få lån utan inkomst

Jämför och se vilka långivare som saknar krav på inkomst

-
+
10000
Sökresultat
0 långivare hittades
Långivare Lånebelopp Lånetid Inkomstkrav Effektiv
ränta
Kostnad Återbetala

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Exempel
Att låna 3000 kr utan inkomst i 30 dagar med en räntekostnad på 198 kr ger en effektiv ränta på 118% och totalt 3 198 kr att återbetala.

Var försiktig med att låna pengar utan inkomst

Kvinna behöver låna pengar utan inkomst

Att få ett lån utan inkomst kan innebära en onödig risk då chanserna finns att du inte kommer kunna betala tillbaka de pengar du lånat. Resultatet av det, förutom diverse avgifter till långivare, är en betalningsanmärkning och till sist en skuld hos Kronofogden. Vi råder dig därför att vara försiktig med att låna pengar utan inkomst. Skulle du hamna i en situation där du känner att du inte kommer kunna betala tillbaka lånet så råder vi dig att kontakta långivaren för att tillsammans försöka hitta en lösning.

Skulle långivaren ha ett krav på inkomst kan detta även variera väldigt mycket från långivare till långivare. Alla långivare bedömer din ekonomiska styrka på olika sätt. Något som därför också varierar är vilken typ av inkomst långivaren tar hänsyn till. Vissa långivare ser gärna att du har en fast anställning när du ansöker om lånet men även följande inkomstkällor räknas som fast inkomst av många långivare:

Svårare att låna pengar om du även har betalningsanmärkning

Det finns långivare som inte har som krav att du måste ha en fast inkomst om du vill få ett lån och som också bortser från din tidigare historia när det kommer till betalningsanmärkningar. Att låna utan inkomst och betalningsanmärkning kan ge dig något högre räntekostnader eftersom risken är högre men processen är precis lika enkel.